1234
Toon categorie├źn

1 winkel voor de mooiste huis en muurdecoraties.

Wandklok Volkswagen Bus Classic Blue

Wandklok Volkswagen ...

€ 26,95

Glasschilderij Adelaar

Glasschilderij Adela ...

€ 159,95

Glasschilderij Leeuw zwart wit

Glasschilderij Leeuw ...

€ 159,95

Glasschilderij IJsberen familie

Glasschilderij IJsbe ...

€ 149,95

Fotolijst 10 x 15 cm

Fotolijst 10 x 15 cm

€ 14,95

Glasschilderij De Wereld

Glasschilderij De We ...

€ 159,95

Glasschilderij nostalgische Citroën

Glasschilderij nosta ...

€ 149,95

Fotolijst 10 x 15 cm kroontje

Fotolijst 10 x 15 cm ...

€ 14,95

Fotolijst 10 x 15 cm rechthoekig

Fotolijst 10 x 15 cm ...

€ 12,95

Wanddecoratie metaal Oog goudkleurig

Wanddecoratie metaal ...

€ 79,95

Wanddecoratie retro style met schelpen decor

Wanddecoratie retro ...

€ 91,95

Wanddecoratie metaal open cirkels

Wanddecoratie metaal ...

€ 89,95

Wanddecoratie tinnen autodeur met spiegel

Wanddecoratie tinnen ...

€ 59,95

Wanddecoratie autodeur met spiegel route 66

Wanddecoratie autode ...

€ 59,95

Cocker Spaniel tegeltje

Cocker Spaniel tegel ...

€ 5,35

Staffordshire Bull Terrier tegeltje

Staffordshire Bull T ...

€ 5,35

Dalmatier tegeltje

Dalmatier tegeltje

€ 5,35

Plexi spiegel Pooh / Decofun-27%

Plexi spiegel Pooh / ...

Van € 21,95 voor € 15,95

Wandklok Slow Pendulum black / Periglass

Wandklok Slow Pendul ...

€ 43,99

Glas wandklok retangular / Periglass

Glas wandklok retang ...

€ 62,50

Aged metal haak 2 stuks / Esschert Design

Aged metal haak 2 st ...

€ 18,75

Welkom bij 1-winkel.nl

Wie op zoek is naar de leukste huis- en tuindecoraties moet zeker op deze vergelijkingssite, met een keuze uit meer dan 2.000 artikelen, kijken. Ongetwijfeld vind je hier de fraaie decoratie waar je al zo lang naar op zoek bent. Zoeken in winkels of op de websites van diverse webwinkels is dus niet meer nodig. Heb je weinig tijd? Zoek dan eenvoudig en snel naar de door jou gewenste huis- of tuindecoratie.

Zoeken met het menu of met het zoekvenster

In het menu onder Maak uw keuze vind je de artikelen die via deze vergelijkingssite aangeschaft kunnen worden, van 3D Houten puzzels tot Zonnewijzers. Het is eenvoudig om in deze alfabetische lijst het artikel te vinden waar je naar op zoek bent. Heb je het artikel, bijvoorbeeld Tuinmeubelen, gevonden? Door te klikken op Tuinmeubelen verschijnt er een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van Tuinmeubelen in beeld.

Je kunt ook het zoekvenster gebruiken om naar een bepaald artikel te zoeken. Heb je bijvoorbeeld het woord ‘schilderij’ in het zoekvenster vermeld? Dan verschijnt er direct een eerste pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van schilderijen in beeld. Door gebruik te maken van het zoekvenster kun je dus eenvoudig en snel zoeken naar een bepaald artikel.

Zoeken naar een artikel voor een bepaalde prijs

Je kunt op diverse manieren op zoek naar een artikel voor een bepaalde prijs. Door in het menu onder Maak uw keuze te klikken op van 0 t/m 10 euro, van 10 t/m 20 euro of op van 20 t/m 50 euro worden er steeds een beperkt aantal artikelen in dei prijsklasse getoond. Het zijn artikelen die geschikt zijn om cadeau te geven.

Heb je bij het zoeken naar een bepaald artikel gebruikgemaakt van het menu onder Maak uw keuze? Dan kun je zoeken naar een artikel voor een bepaalde prijs. Stel je hebt gezocht naar Dienbladen. Na het in het menu klikken op Dienbladen verschijnt er een eerste pagina met dienbladen in beeld. Vervolgens kun je onder Alle prijzen bijvoorbeeld van € 25 tot € 50 selecteren. Er verschijnen dan uitsluitend dienbladen in die prijsklasse in beeld.

Op zoek naar de goedkoopste dienbladen? Klik dan onder Sorteer op… op Prijs Laag > Hoog. De goedkoopste dienbladen verschijnen dan het eerst in beeld. Je kunt natuurlijk ook de duurste dienbladen het eerst in beeld laten verschijnen. Hoe? Door onder Sorteer op… te klikken op Prijs Hoog < Laag.

Zoeken naar een artikel van een bepaald merk

Is het merk voor jou belangrijk? Dan kun je eenvoudig op zoek gaan naar een artikel van een bepaald merk. Stel je hebt in het menu onder Maak uw keuze geklikt op Keukengerei. Een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen en afbeeldingen van keukengerei verschijnt in beeld. Je bent op zoek naar keukengerei van het merk Leonardo Collection. Daarom selecteer je onder Alle merken Leonardo Collection. Er verschijnt dan uitsluitend keukengerei van dat merk in beeld.

veilig en vertrouwd artikelen bestellen

Zoals je waarschijnlijk weet is een vergelijkingssite geen webwinkel. Wil je een bepaald artikel bestellen? Klik dan onder de omschrijving van het artikel op bezoek webwinkel. Je wordt dan direct doorverwezen naar de webwinkel waar je het artikel kunt bestellen. Het bestellen van artikelen via deze vergelijkingssite is veilig en vertrouwd, want de samenstellers van deze vergelijkingssite hebben uitsluitend webwinkels geselecteerd met een goede reputatie.