1234
Toon categorie├źn

1 winkel voor de mooiste huis en muurdecoraties.

Wandklok metaal Torrano

Wandklok metaal Torr ...

€ 114,95

Wanddecoratie frame abstract met spiegeltje

Wanddecoratie frame ...

€ 31,95

Glasschilderij met openstaande deuren

Glasschilderij met o ...

€ 149,95

Wanddecoratie vogels op tak

Wanddecoratie vogels ...

€ 119,95

Wanddecoratie van metaal Callao

Wanddecoratie van me ...

€ 112,95

Kraanvogel met klok bronskleurig

Kraanvogel met klok ...

€ 84,95

Wanddecoratie Frame klaprozen

Wanddecoratie Frame ...

€ 55,95

Wanddecoratie metaal eye

Wanddecoratie metaal ...

€ 45,95

Kraanvogel klok lopend zwart

Kraanvogel klok lope ...

€ 112,95

Wandklok metaal motorfiets

Wandklok metaal moto ...

€ 53,95

Glasschilderij bedrijfshal

Glasschilderij bedri ...

€ 159,95

Wanddecoratie metaal F1 sportwagen

Wanddecoratie metaal ...

€ 249,95

Wanddecoratie hout Kolibrie

Wanddecoratie hout K ...

€ 99,95

Tekst tegel 50+ En nog steeds gek ... / Delfts Blauw

Tekst tegel 50+ En n ...

€ 4,95

Wandklok Coca-Cola Delicious en Refreshing

Wandklok Coca-Cola D ...

€ 39,95

Wanddecoratie hout IJsvogel

Wanddecoratie hout I ...

€ 99,95

Wanddecoratie 3D Mellow

Wanddecoratie 3D Mel ...

€ 87,95

Wanddecoratie metaal Dorino

Wanddecoratie metaal ...

€ 104,95

Wanddecoratie schelpen Sphere

Wanddecoratie schelp ...

€ 73,95

Wanddecoratie notenbalk met saxofoon

Wanddecoratie notenb ...

€ 89,95

Wandklok Coca-Cola logo

Wandklok Coca-Cola l ...

€ 39,95

Welkom bij 1-winkel.nl

Wie op zoek is naar de leukste huis- en tuindecoraties moet zeker op deze vergelijkingssite, met een keuze uit meer dan 2.000 artikelen, kijken. Ongetwijfeld vind je hier de fraaie decoratie waar je al zo lang naar op zoek bent. Zoeken in winkels of op de websites van diverse webwinkels is dus niet meer nodig. Heb je weinig tijd? Zoek dan eenvoudig en snel naar de door jou gewenste huis- of tuindecoratie.

Zoeken met het menu of met het zoekvenster

In het menu onder Maak uw keuze vind je de artikelen die via deze vergelijkingssite aangeschaft kunnen worden, van 3D Houten puzzels tot Zonnewijzers. Het is eenvoudig om in deze alfabetische lijst het artikel te vinden waar je naar op zoek bent. Heb je het artikel, bijvoorbeeld Tuinmeubelen, gevonden? Door te klikken op Tuinmeubelen verschijnt er een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van Tuinmeubelen in beeld.

Je kunt ook het zoekvenster gebruiken om naar een bepaald artikel te zoeken. Heb je bijvoorbeeld het woord ‘schilderij’ in het zoekvenster vermeld? Dan verschijnt er direct een eerste pagina met afbeeldingen en omschrijvingen van schilderijen in beeld. Door gebruik te maken van het zoekvenster kun je dus eenvoudig en snel zoeken naar een bepaald artikel.

Zoeken naar een artikel voor een bepaalde prijs

Je kunt op diverse manieren op zoek naar een artikel voor een bepaalde prijs. Door in het menu onder Maak uw keuze te klikken op van 0 t/m 10 euro, van 10 t/m 20 euro of op van 20 t/m 50 euro worden er steeds een beperkt aantal artikelen in dei prijsklasse getoond. Het zijn artikelen die geschikt zijn om cadeau te geven.

Heb je bij het zoeken naar een bepaald artikel gebruikgemaakt van het menu onder Maak uw keuze? Dan kun je zoeken naar een artikel voor een bepaalde prijs. Stel je hebt gezocht naar Dienbladen. Na het in het menu klikken op Dienbladen verschijnt er een eerste pagina met dienbladen in beeld. Vervolgens kun je onder Alle prijzen bijvoorbeeld van € 25 tot € 50 selecteren. Er verschijnen dan uitsluitend dienbladen in die prijsklasse in beeld.

Op zoek naar de goedkoopste dienbladen? Klik dan onder Sorteer op… op Prijs Laag > Hoog. De goedkoopste dienbladen verschijnen dan het eerst in beeld. Je kunt natuurlijk ook de duurste dienbladen het eerst in beeld laten verschijnen. Hoe? Door onder Sorteer op… te klikken op Prijs Hoog < Laag.

Zoeken naar een artikel van een bepaald merk

Is het merk voor jou belangrijk? Dan kun je eenvoudig op zoek gaan naar een artikel van een bepaald merk. Stel je hebt in het menu onder Maak uw keuze geklikt op Keukengerei. Een pagina met afbeeldingen en omschrijvingen en afbeeldingen van keukengerei verschijnt in beeld. Je bent op zoek naar keukengerei van het merk Leonardo Collection. Daarom selecteer je onder Alle merken Leonardo Collection. Er verschijnt dan uitsluitend keukengerei van dat merk in beeld.

veilig en vertrouwd artikelen bestellen

Zoals je waarschijnlijk weet is een vergelijkingssite geen webwinkel. Wil je een bepaald artikel bestellen? Klik dan onder de omschrijving van het artikel op bezoek webwinkel. Je wordt dan direct doorverwezen naar de webwinkel waar je het artikel kunt bestellen. Het bestellen van artikelen via deze vergelijkingssite is veilig en vertrouwd, want de samenstellers van deze vergelijkingssite hebben uitsluitend webwinkels geselecteerd met een goede reputatie.